Het Bodrum Holiday Resort is dit jaar één van de populairste resorts aan de Turkse Riviera. Dit komt niet alleen door de all inclusive formule die ze in het resort hanteren, maar ook door de ligging van het resort en de uitstekende faciliteiten.

Het resort is vooral intrek bij gezinnen met jonge kinderen en dat komt door de kinderfaciliteiten die het resort heeft. Daarnaast heeft het prachtige zwembaden en een heus Aqua Park met meerdere waterglijbanen. Wat ook en belangrijke rol speelt in de populariteit van het Bodrum Holiday Resort is de prijs kwaliteit verhouding. Voor een betaalbare prijs verblijf je in het resort in alle luxe. Je weet wat ze altijd zeggen als de kinderen plezier hebben tijdens de vakantie kunnen de ouders tot rust komen, dat geldt zeker voor het Bodrum Holiday Resort.

In het resort kun je als gast van alle faciliteiten gebruik maken en dat is mogelijk omdat je er verblijft op basis van all inclusive. Geniet op culinair gebied van de Turkse keuken in één van de aanwezige restaurants die op het resort gelegen zijn. Het resort heeft een officiële classificatie van vijf sterren. Het resort is alleen niet geschikt voor mindervaliden omdat het Bodrum Holiday Resort verschillende niveaus kent.