Ga jij binnenkort op vakantie naar Turkije om te genieten van een heerlijk verblijf in een prachtige accommodatie? Dat is niet zo gek! Steeds meer mensen kiezen voor Turkije als vakantieland. Mooie resorts, heerlijk weer en je hoeft geen visum aan te vragen. Dan is de kans groot dat je verblijft in een all inclusive resort. De steden in het zuiden van Turkije, zoals Bodrum, staan namelijk bekend om de prachtige resorts die hier staan. In veel van deze resorts kun je genieten van een verblijf op basis van all inclusive. Dit houdt in dat je voor een vaste prijs kunt genieten van alles wat het resort te bieden heeft, zoals het eten, drinken en entertainment. Hoe breng jij de dag in het resort door? Wij zetten de leukste activiteiten voor je op een rij.

Genieten aan het zwembad

De meeste all inclusive resorts hebben een groot en mooi zwembad. Op sommige resorts zijn er zelfs meerdere zwembaden. Je kunt hier prima een dag heerlijk blijven liggen. Genieten van het weer, af en toe een frisse duik nemen of heerlijk een aantal baantjes trekken. Zo hoort vakantie te zijn. Even niets aan je hoofd maar vooral genieten van het vakantiegevoel.

Doe mee met het entertainment

In veel all inclusive resorts doet het animatieteam er alles aan om het je zoveel mogelijk naar je zin te maken. Er worden elke dag allerlei activiteiten georganiseerd waar jij aan mee kan doen. Denk bijvoorbeeld aan aquajoggen, sportworkshops of leuke spellen voor kinderen. Bovendien wordt er in de avonduren ook veel georganiseerd, zoals voorstellingen of muziekshows. Je hoeft je hier dus geen moment te vervelen.

Doe mee met excursies

Vanuit het resort heb je vaak de mogelijkheid om deel te nemen aan excursies. Zo worden er bijvoorbeeld tripjes naar het centrum van de stad georganiseerd, maar ook boottochten, wandelingen of jeepsafaris behoren vaak tot de mogelijkheden. Vaak kun je hier bij de receptie meer informatie over krijgen of zelfs direct een reservering plaatsen.