Als u nog van plan bent om er even tussen uit te gaan dan is Bodrum een fantastische vakantiebestemming in de maand oktober. Zoals elk jaar valt de herfstvakantie in de maand oktober en dan gaan er ieder jaar weer duizenden Nederlanders op vakantie naar de zon. Bodrum is in de maand oktober nog een uitstekende badplaats voor een vakantie naar de zon.

De gemiddelde temperatuur in Bodrum ligt op ongeveer 24 graden in deze maand en de kans op neerslag is nog steeds minimaal. Ook het zeewater is in oktober nog aangenaam met 21 graden Celsius. Het aantal zonuren neemt in de maand oktober wel heel snel af gemiddeld is er nog 7 tot 8 uren zon per dag. Ook in de maand oktober buiten de herfstvakantie in Nederland om is Bodrum nog steeds enorm gezellig en is er altijd wel iets te doen.

Vooral wanneer u verblijft in het ge-wel-dige Bodrum Holiday Resort geniet u van een heerlijke nazomerse vakantie in een meer dan geweldig resort. Boek vandaag nog een vakantie naar het mooie Bodrum Holiday Resort en geniet van een heerlijke zonvakantie in oktober.