Recensies

Het Bodrum Holiday Resort is een geweldig en enorm resort. Ik heb hier met mijn partner en twee kinderen genoten van een heerlijke 14 daagse vakantie. Allereerst was de hotel kamer prima, voldoende ruim en we hadden een prachtig uitzicht op zee. Ook was alles netjes en schoon en kregen wij elke dag schone handdoeken.
Een groot pluspunt is dat het hotel in een prachtige omgeving ligt en aan zee. We hebben genoten van het eten in het buffetrestaurant, er zat altijd wel wat lekkers bij. Na 14 dagen verlangden wij echter wel naar een de Hollandse pot maar dit had niets met de uitstekende keuken van het hotel te maken! Onze kinderen werden vermaakt door het animatieteam terwijl wij heerlijk aan het zwembad lagen. Bij het hoofdzwembad wordt muziek gedraaid en er heerste een zeer gezellige sfeer.

Ook in de avond werd er door het animatieteam van alles georganiseerd, wij hebben ons zeker niet verveeld. Het centrum van Bodrum is ook een echte aanrader en was gemakkelijk te bereiken met de dolmus. De geweldige service in het hotel, het vriendelijke personeel en de vele faciliteiten doen ons overwegen het hotel volgend jaar nogmaals op te zoeken.